vegansk klimatsmart mat i göteborg

Är du på jakt efter vegetarisk eller vegansk catering i Göteborg har du kommit rätt! Vi levererar läcker klimatsmart vegansk mat till företag, filminspelningar och privatpersoner och vi anpassar gärna våra färdiga menyer efter era önskemål.

För att främja hållbar svensk livsmedelsproduktion erbjuder vi bl.a. menyer och maträtter där ca 95 % av råvarorna är svenska, växtbaserade och i säsong eller säsongsoberoende för att visa på hur mycket gott man kan göra av de mest hållbara råvarorna!

Vi vill ta lite extra ansvar och använder inte längre mandel, avokado och nötter i vår mat då dessa kräver enorma mängder vatten vid odling och produktion samtidigt som de odlas i vattenfattiga områden, samt sällan odlas hållbart för lokalbefolkningen! Vi försöker också hitta hållbara alternativ till palmolja och andra oljor som bidrar till skövling av regnskog, och använder främst svenskt odlad och producerad rapsolja i vår mat.

Vi vill också bidra till en hållbar och lite snällare värld och skänker 5 % av företagets intäkter till välgörande ändamål inom miljö, djurskydd eller humanitära projekt! Om ni har något särskilt önskemål om vart pengarna för er beställning ska gå tar vi gärna emot dessa!

Under 2023 bidrog vi stolt med 3000 kr till UNHCR, 2500 kr till Djurens Rätt, 900 kr till Frusna tassar, Rädda katten och Djurens vänner, 1200 kr till Plan International samt 7200 kr till Musikhjälpen och lunch till Nallesjukhuset!