Kurser

Jag har hållit matlagningskurser sedan 2014 inom vegansk matlagning med olika teman - veganskt från grunden, modern vegansk jul, raw food och vegansk fine dining,  och jag skräddarsyr gärna kurser för att passa er perfekt!

Kurserna passar fint både för dig som är allätare men är nyfiken på att äta grönare mat och dig som varit vegan ett tag!

Att jobba tillsammans i grupp är inte alltid så enkelt, men när man lagar mat tillsammans blir det väldigt naturligt och passar bra för företag som är på jakt efter teambuildingaktiviteter eller som privatperson för att träffa nya bekantskaper! Att laga mat ihop på en möhippa eller svensexa är också ett mysigt sätt att umgås!

Kurserna hålls för sällskap på mellan 10-15 personer efter bokning. Öppen kurs hålls ett par gånger per år, datum läggs ut i god tid inför kurstillfällena. 

Kurserna hålls i ljusa, fräscha lokaler mitt inne i centrala Göteborg med närhet till parkering och kollektivtrafik.

Veganskt från grunden - Fre 23/2

Är du nybörjare inom den veganska världen och vill lära dig lite mer om vad man ska tänka på som vegan och få testa på lite olika läckra veganska rätter som vi lagar främst från grunden? Då är den här kursen för dig! Passar även dig som varit vegan ett tag men behöver lite ny inspiration! 

INNEHÅLL
Vi lagar bl.a. olika biffar och bollar, raw tacofärs, tempehbacon, vegansk pizzaost med bra protein som smälter, gör tofuchokladmousse och provar aquafaba (bönvätska som man kan använda istället för ägg) med mycket mer!

FÖRKUNSKAPER
Inga

Kursen är på 3,5 timmar.

DATUM
23/2 2024

kl. 17.30-21


Bokning görs till höger/längst ner på denna sida!

Pris 1050:- per deltagare inklusive råvaror.

Asiatisk vegansk mat - LÖR 2/3

Under denna kurs lagar vi inhemsk mat och äter oss runt i olika länder i Asien - Indien, Thailand, Japan, Laos samt några till!

INNEHÅLL
Vi lagar vegansk Malai Kofta, pakoras med mangoraita och chutneys med massor av kryddor från Indien, Peking-anka med seitananka och mandarinpannkakor, japansk onigirazu med katsutofu, kinesiska dumplings samt mycket mer gott!

FÖRKUNSKAPER
Inga

Kursen är på 3,5 timmar.

DATUM 
2/3 2024

kl. 10.30-14


Bokning görs till höger/längst ner på denna sida!

Pris 1050:- per deltagare inklusive råvaror.


Pris inkl. moms.
Kursen avbokas senast 1 vecka innan, annars faktureras kunden på fulla priset.